Nettverkspartner ble etablert i 2001 og er i dag et selskap med 10 ansatte som stolt står bak slagordet «peiling på data». Grunnidéen bak Nettverkspartner er at vi har som mål å gjøre kundenes IT-hverdag enklere.

Flere av bedriftens ansatte har jobbet sammen i over 25 år. Erfaringen og samspillet i Nettverkspartner gjør oss til en solid samarbeidspartner med høy sammensatt kompetanse innenfor våre fagfelt. Vi har vært på ballen i en bransje som har hatt en utrolig utvikling, en utvikling som går stadig raskere. De siste årene har det meste handlet om digitalisering, og for å kunne levere det beste for våre kunder så har vi satset på høy kompetanse innen skytjenester, serverparker og backup og effektive komplette løsninger for den daglige driften i ditt firma.

Vi har i flere år levert produkter fra anerkjente leverandører som VMWare og Microsoft. Serverplattformer leverer vi i ett tett samarbeid med IBM og Lenovo, understøttet av nettverksløsninger fra Cisco. Sikkerhet i nettverket ivaretas gjennom produkter fra Nettverkspartner AV Defender og SonicWall. Vi har også flere års samarbeid med Apple Norway. I tillegg til disse leverer vi programvare fra Visma Global på bl.a. regnskap- og lønnskjøringer.

Vi kjenner alle produktene våre veldig godt, og sammen med deg som kunde så ser vi på hva du og din bedrift trenger slik at vi kan skreddersy en løsning som passer din bedrift både teknisk og økonomisk.

I vår bransje kan man aldri hvile på laurbærene. Våre tjenester og produkter er i stadig utvikling. Vi er opptatt av at de ansatte har riktig kompetanse, så vi jobber tett med våre leverandører for å holde oss oppdatert, både for din og vår sikkerhet.

Siden vi har så lang erfaring i bransjen så har vi også en unik dialog med våre leverandører over flere år. Vi har etablert gode distributøravtaler som sikrer deg konkurransedyktige priser på en rekke produkter som bærbare og stasjonære PC-er i tillegg til annet utstyr du måtte trenge for å få din IT-løsning til å fungere.