Hvem er vi?

Nettverkspartner ble etablert i 2001. Nettverkspartner er i dag et selskap med 10 ansatte som har peiling på data. Nettverkspartner har lang bransjeerfaring, noen over 25 år. Dette gjør oss til en solid samarbeidspartner med høy sammensatt kompetanse innenfor de fagområder vi betjener.

Utvikling
Vårt tjenestekonsept er i stadig utvikling. På våre nettsider kan du lese om våre produkter i serien Serverleie og Online backup. Mer informasjon om disse finner du under fanen «skytjenester».
Dette er et skritt videre i våre bestrebelser med å bistå kundene på en slik måte at de kan få frigjort tid fra interne IT-oppgaver og. fokus kan være på kjernevirksomheten.

Forretningside
Nettverkspartner skal betjene små og mellomstore bedrifter på en slik måte at deres IT- hverdag blir enklere.

KOMPETANSEN OPPDATERES KONTINUERLIG
De ansatte i Nettverkspartner har betydelig kompetanse innen områder som servervirtualisering, bruk av tynne klienter, mail/kalenderløsninger for å nevne noe.
Dette er produkter fra anerkjente leverandører som VmWare og Microsoft.
Serverplattformer leverer vi i ett tett samarbeid med IBM og Lenovo, understøttet av kommunikasjonsløsninger fra Cisco. Sikkerhet i nettverket ivaretas gjennom produkter fra Nettverkspartner Av defender og SonicWall.
Videre leverer vi produktet Visma Global og Visma lønn. Vi har mange kunder innenfor regnskap/fakturering og lønn. Her kan vi også tilby bistand i form av planlegging, installasjon, opplæring og brukerstøtte i etterkant.

Våre leverandører
Har stor tillitt til oss. Derfor har vi gode distributøravtaler som sikrer deg konkurransedyktige priser på en rekke produkter og de andre «dubbe-dittene» du trenger for å få din IT-løsning til å fungere.

Ta kontakt med oss – Vi har peiling på data!

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne i å avdekke dine behov.