Microsoft 365 gir deg en integrert løsning som inkluderer Teams, OneDrive, Skylagring og Office-apper med avanserte sikkerhetsalternativer og øvrige Microsoft 365 applikasjoner – til en pris som passer bedriften din. Chat, ring, arrangér nettmøter og samarbeid i sanntid, uavhengig av om du befinner deg på eller utenfor kontoret.

Microsoft 365 passer til bedrifter i alle størrelser. Er du ute etter å øke produktiviteten, spare kostnader, og bidra til en mer effektiv hverdag er dette løsningen for deg. 

I 2020 ble det akutt viktig for mange å få en trygg plattform å kommunisere på, og det har ført til en kraftig økning i etterspørselen etter gode verktøy. Vi i Nettverkspartner har brukt Microsoft 365 siden starten, og oppdaterer oss kontinuerlig for å være best mulig på et produkt som er i stadig utvikling. Skal du velge Microsoft 365, er det trygt å ha Nettverkspartner ved sin side.

 

Digitalisering som forenkler hverdagen

Vi får stadig spørsmål fra kunder som opplever at fagsystemet de jobber på
er vanskelig å bruke. Det  kan være både kostnadskrevende og ressurskrevende, og mange systemer mangler fleksibilitet.

Hvis du er en av disse så anbefaler vi å ta en prat for å se om Microsoft 365 kan brukes i stedet. Microsoft 365 er under konstant utvikling og forbedring, og
brukervennligheten og fleksibiliteten gjør arbeidsdagen enklere.

Skal man henge med i dagens digitale samfunn kreves enkle brukergrensesnitt tilpasset alle bruksområder, samt tilgjengeligheten ved at alt til en hver tid ligger i skya. Microsoft 365 inneholder produkter i Microsoft Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI) der man enkelt kan erstatte manuelle prosesser og krevende fagsystemer med enkle brukervennlige og godt tilpassede applikasjoner. Vi i Nettverkspartner kan hjelpe deg til å bruke Microsoft 365 til å forenkle prosesser og løse tidkrevende oppgaver på en rask og innovativ måte. Et verktøy er sjelden bedre enn det nivået du klarer å mestre.

Noen eksempler på systemer som er utviklet som en del av digitaliseringsprosessen hos våre kunder:

  • Service- og vedlikehold
  • Tilsyn, kontroll og inspeksjon
  • Avvik-/forbedringshåndtering
  • Reklamasjonssystem
  • Ordresystemer for SMB
  • Inventaroversikter
  • Forvaltning av maskiner og utstyr