Visma har lang erfaring med lønnsfaget og tilbyr både lønnsprogrammer og lønnstjenester. Vi har også webbasert reiseregningssystem samt egen fagavdeling med eksperter på lønnsfaget

Kjør lønn, la systemet ordne resten

Med Visma Lønn har du alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data. Integrasjonsmulighetene minimerer dobbeltføringer og feil, og systemet legger til rette for automasjon av repetitive arbeidsoppgaver.

Med Visma Lønn har du full kontroll

Omfattende og fleksibel rapportering med tilgang på all historikk. Eksperthjelp om du trenger. Komplett faglig oppslagsverk og et bredt kurstilbud. Kan integreres med Vismas økonomisystem og Visma HR & Travel for å oppleve systemets enorme muligheter.

Ha kontroll på tallene

Med drilldown-funksjonaliteten i Visma Lønn er datagrunnlaget bare noen få klikk unna. All historikk bak alle tall er tilgjengelig. Gå i dybden på årsrapportene, terminoppgavene og lønns- og trekkoppgavene uten å kjøre andre rapporter. Unngå feil og dobbeltregistrering Stadig flere oppdager verdien av at lønnssystemet og økonomisystemet snakker samme språk. Ved å integrere Visma Lønn i økonomisystemet Visma Business eller Visma Global automatiseres oppdateringen av regnskap, reskontro og avdelinger. Informasjon registreres kun én gang, og arbeidsprosessene blir raskere og sikrere.

Håndter reiseregninger og utlegg mer effektivt

Ved å bruke vår nettbaserte løsning Visma.net Expense sammen med Visma Lønn gjør du utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon til en lek. Ved hjelp av en app kan du tracke bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen.

Spar tid på oppfølging av sykmeldte

Visma Lønn Oppfølging Sykmeldte er et nettbasert system for oppfølging av ansatte som er sykmeldt. Programmet guider deg på en enkel måte gjennom alle prosesser som må gjennomføres. Spare tid på håndtering av sykemeldte Følge opp den sykemeldte på best mulig måte Få den sykemeldte raskere ut i jobb

Kontakt oss